Meer nieuws

Vastelaovend belaeve v’r same

Elf cheques van € 1.111,11 voor de smaakmakers van de Limburgse vastelaovend

Na twee stille jaren wilde Brand de vastelaovend een steuntje in de rug geven. Er is al een
jarenlange en hechte samenwerking met grote caranavalsevenementen zoals de 11-de-van-de-11de, Sjtasiefestasie, en de Boètegewoeëne Boètezitting.
“Maar dit jaar wilden we ook al die mensen die de vastelaovend tot vastelaovend maken een oppepper geven”, aldus regiodirecteur Martijn Wijnhoven.
“We loofden daarom 11 x € 1.111,11 euro uit aan de carnavalsvierders die het leukste, origineelste en meest enthousiaste filmpje instuurden.” De inzendingen waren overweldigend en de cheque-overhandiging aan de verenigingen en vriendengroepen één groot feest!

Komend carnavalsseizoen is Brand weer van de partij

Als het om tradities binnen carnaval gaat, dan horen daar de spitsvondige carnavalsgadgets van Brand zeker bij. Al vele jaren halen carnavalsvierders in Limburg hun Brand-sjaal, -sambeerbal, -tambeerijn of -muts weer uit de verkleedkist om zich in het feestgedruis te mengen. Vanwege het grote succes in 2014 brengt Brand dan ook weer dit jaar de Vastelaovendhandschoenen uit. Het houdt je handen warm en je pilsje koud. En het mooiste van dit alles; vanwege de waterdichte binnenkant van de handschoen blijven je handen droog. Fijne vastelaovend!

Meer nieuws