Richard’s Bar

Whisky - Beer -Food - Music

Voor openingstijden zie website.

Een nieuwe aanwinst voor Weert, gelegen in een oud pand in de Beekstraat (in de volksmond “de Verlengde Beekstraat”).  Met een verrassende keuze uit vele speciaal-bieren, waarvan ook diverse op de tap,  een trendy wijnkaart en een ruim assortiment mooie distillaten is Richard’s Bar uniek en onderscheidend in Weert; Met enige trots mogen wij dan ook stellen dat we de grootste Whisky & Gin collectie hebben van deze regio.

Als u bij ons binnen komt krijgt u direct het gevoel dat je binnen stapt in een Schotse / Ierse of Engelse pub, waar de warme, authentieke sfeer je omarmt… laat je meevoeren naar The Britisch and Irish continent…zonder dat je de boot hoeft te nemen! Onze liefde voor deze regio straalt er vanaf, en met regelmatige akoestische live optredens wordt het pub-gevoel nog eens versterkt. Daarnaast  hebben we een verrassend aanbod van diverse planks & pubfood op de kaart. Naast al onze overige andere activiteiten zoals de pub-quiz en regelmatige Whisky-Bier-Wijn-Gin proeverijen is het bij Richard’s Bar ook altijd mogelijk om uw feesten en bedrijfsborrels (al dan niet met een gerenommeerde catering) door ons te laten verzorgen.
Het huiskamergevoel, de intimiteit, staat bij ons hoog in het  vaandel: sport op tv is vanzelfsprekend, en met de muziek op een aangenaam volume kunt u rustig borrelen.
Door ons aanbod en veelzijdigheid is het hier nooit saai, integendeel… als u bij ons bent geweest…zult u ons niet zo snel vergeten!